Rijbewijsgarantie

Wat houdt het Rijbewijsgarantie-pakket in?

Dit betekent dat je een vooraf afgesproken vast bedrag betaalt, waarbij wij jou de garantie geven dat je slaagt. Mocht je één of meerdere keren je zakken, dan betaal je geen cent bij voor de extra benodigde lessen en herexamens. We gaan door totdat je geslaagd bent. Als je dit pakket neemt, dan betaal je dus niet voor de lessen maar voor het resultaat. Samen bekijken we hoeveel lessen je nodig hebt om te kunnen slagen.  Aan de hand van de gratis proefles, bepalen wij in goed overleg met jou de prijs. (Zie pakket 5: Rijbewijsgarantie onder “No cure, no extra pay pakketten”. Kijk hiervoor onder het kopje “Tarieven” en klik vervolgens op “Pakketten”.)

Daarnaast bieden we andere no cure, no pay-pakketten aan die op hetzelfde principe zijn gebaseerd. Hierbij krijg je een aantal lessen en een herexamen gratis, zonder verdere verplichtingen. (Zie de pakketten 1 t/m 4 onder “No cure, no extra pay pakketten”. Kijk hiervoor onder het kopje ‘Tarieven’ en klik vervolgens op ‘Pakketten’.)

Kan ik een spoedcursus nemen?

Jazeker, we kunnen samen een planning maken om ervoor te zorgen dat je binnen een maand kunt afrijden. (Zie het ‘spoedpakket’ onder ‘reguliere pakketten’ en ‘combinatie spoedpakket’ onder ‘Pakket 5:  Rijbewijsgarantie’ onder het kopje ‘no cure, no extra pay pakketten’)